Black Friday lähestyy…

Syksy on saapunut ennen kuin huomaatkaan. Sateen ja tunnelmallisuuden ohella syksy tuo mukanaan myös massiiviset alennusmyynnit. Olet varmaan kuullut termistä "Black Friday", mutta mistä oikein on kyse? Anna minun valaista sinua.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on peräisin Yhdysvalloista. Kyseessä on erityinen päivä heti kiitospäivän jälkeen, jolloin kaupat lanseeraavat vuoden suurimpia alennuksia. Haaveiletko jostain tyyriistä vempaimesta tai vaatekappaleesta, joka on toistaiseksi ollut budjettisi ulottumattomissa? Black Friday saattaa olla sinun hetkesi!

Milloin Black Friday on?

Kiitospäivää vietetään marraskuun neljäntenä torstaina, joten Black Friday osuu seuraavalle perjantaille. Vaikka Black Fridayn tarkka päivämäärä vaihtelee vuosittain, se ajoittuu aina marraskuun loppuun. Vuonna 2023 Black Friday on 24. marraskuuta. Jotkut brändit ovat ovelia ja aloittavat alennusmyyntinsä jo ennen varsinaista päivää, muuttaen tapahtuman ennemminkin Black Weekiksi. Ja seuraava maanantai Black Fridayn jälkeen? Se on Cyber Monday, verkkoshoppailun hurmos.

Miten onnistua Black Fridayna?

Black Fridayn huimaavien tarjousten keskellä voi helposti mennä pää pyörälle. Strategiasi: aloita listasta. Priorisoi tuotteet, joita todella tarvitset ja joita olet harkinnut jo jonkin aikaa. Selkeä ostoslista säästää sinut heräteostoksilta. Ja tietenkin, ole valppaana ”doorbuster”-tarjousten suhteen – nämä äärimmäisen alennetut tuotteet, usein rajoitetussa erässä, on suunniteltu houkuttelemaan sinut kauppaan.

Ketkä ovat suurimmat Black Friday -toimijat?

Jätit kuten Amazon ja Zalando kannattaa pitää silmällä. Tässä valikoima vaikuttavia diilejä vuodelta 2022:

Boohoo: Osta trendikkäimpiä vaatekappaleita jopa 70 % alennuksella!
NordVPN: Jos sinulla on vielä VPN-tilaus hankkimatta, nyt on hetkesi! NordVPN tulee myös tarjoamaan alennuksia Black Fridayn aikana.
Fiverr: Löydä oikea freelance-palvelu tältä alustalta.
Samsung: Suuret alennukset elektroniikkalaitteista, jopa kymmeniä euroja…

Toivotaan, että tämän vuoden tarjoukset ovat yhtä loistavia kuin aikaisemmin! Merkkaa päivä kalenteriisi, aseta hälytykset, ja toivotaan, että alennukset ovat puolellasi.

Florence Stroink